DEPREM BÖLGELERİNE SOBA ÜRETİMİ

Değerli arkadaşlarım ülkemizin yaşadığı bu felaket karşısında millet olarak felaket bölgesinde yaşayan kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ettiğimiz dualarla yaptığımız yardımlarla gösterdik ve göstermeye devam ediyoruz. Biz ülke olarak kardeşiz ,yaşadığımız bu son felaket bunu biz kez daha çok iyi gösterdi. Bölgeye giden arkadaşlarımız oradaki ihtiyaçları çok daha iyi görme fırsatı buluyor. Biz bölgeye sıcak yemek götürdük ve gördük ki bölge çok soğuk ve insanların ısınmaya ihtiyacı var.  Bu ihtiyacı gidermeye bir nebze de olsa katkı sunabilmek için Vezirköprü Mesleki Teknik Anadolu Lisemiz oradaki kardeşlerimiz için çadır sobası üretimine başlıyor. Vezirköprü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okulumuzla birlikte sobaların üretilip yerine ulaşması için elimizden geleni yine hep beraber sizlerle birlikte yapacağız. Bir sobanın maliyeti 250 TL. Tüm okul gruplarımızda bunu arkadaşlarımıza duyuralım ve Vezirköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemizin okul aile birliği hesabına soba yapımında kullanılacak ham maddenin alımı için bağışta bulunmalarını teşvik edelim.Yardım ve desteklerinizi bekliyoruz.

Fazıl GEZER

10-02-2023