Projelerimiz

Ock

Meslek Lisesi Ailelerle Buluşuyor Projesi Kapsamında Elbeyi Köyünde ihtiyaç sahibine elbise dolabı ve komedin yapılıp teslim edildi.

Ock

Mobilya Bölümü Sefimiz Faruk Acar ve Bölüm Ögretmenimiz Kamil Dok ile Ögrencilerimiz Köprülüler Anadolu Lisesi Edebiyat köşesi için kitaplık,satranç masası , pano ve kanepe yaptilar.Emekleri için kendilerine teşekkür ederiz.Köprülüler Anadolu Lisesi için hayırlı uğurlu olsun..

açılış toplantısı sunum

Ock

Okulumuz 12. sınıf öğrencilerimize YKS hazırlık amacıyla ´´Yapabileceğine İnan Geleceğini Kazan Projesi´´ kapsamında düzenli olarak deneme sınavı yapılmaktadır. Projenin amacı öğrencilerimizi sınava hazırlayarak sınav sırasında heyecanlarını yenmelerini sağlamak ve başarılarına katkıda bulunmak.

Ock

Okulumuz Kızılay Kulübü toplum hizmeti çalışması kapsamında öğretmen arkadaşlarımız ve öğrencilerimiz kan bağışı etkinliğinde bulundular. Kan bağışı hayat kurtarır.

Ock

Okulumuz mobilya bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan mutfak dolabı ve ihtiyaç dolabı okulumuzda yapılarak Çanaklı mahallesinde bulunan ihtiyaç sahibi olan ailemize hediye olarak götürülerek bölüm öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz tarafından monte işlemi yapıldı. Okul olarak ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz.

Ock

Proje kapsamında okulumuzda ihtiyaç sahibi olan öğrencilerimize Ramazan Ayı sebebiyle erzak yardımı yapıldı. Müdür yardımcımız Ercan SEVGİLİ başta olmak üzere emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür eder hayırlı Ramazanlar dileriz.

Ock

Meslek Lisesi Kurumlarla bulusuyor Projemiz kapsaminda Şahinkaya MTAL klima elektrik tesisat ve baglantilarini okulumuzdan  Bahadır Gürbüz hocamiz yaptı ve klima devreye alindi kardeş okulumuza hayırlı olsun dileriz. Her zaman imkânlarımız ölçüsünde başta okulumuz olmak üzere tüm kurumlarımıza yardıma haziriz

Ock

VEZİRKÖPRÜ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE Malzemeleri Şahinkaya Mesleki ve Teknik Anadlu Lisesi Müdürlüğünce karşılanan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü dosya dolapları okulumuz mobilya bölümü tarafından yapılarak monte edilmiştir..Dolaplar265*440*35 boyutlarında 500 ila 600 klasör kapasiteli şekildedir.

.Başta Bölüm şefi Faruk Acar ,bölüm öğretmenimiz Kamil Dok ve emeği geçen tüm öğretmenlerimiz  ve öğrencilerimize emekleri için teşekkürederiz..Hayırlı uğurlu olsun.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE KAPI YAPILDI

Ock

Kardeş Okul Projesi kapsamında Numan Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi´ni okulumuza davet ederek öğrencilerimizin kaynaşması için etkinlikler düzenledik. Öğrenciler arası voleybol maçı, bilek güreşi, masa tenisi ve satranç müsabakası etkinlikleri yapıldı. Ayrıca kardeş okul öğrencilerimize bölümlerimiz hakkında da bilgi verildi. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz eğlenceli zaman geçirdiler.

"Strese Veda Bahara Merhaba" Projesi