SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Vezirköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

VEZİRKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI

Vezirköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okul Aile Birliği Başkanlığı

Sayı    : 2023 / 1                                                                                                                           12.10.2023

Konu  : Okul Aile Birliği

Genel Kurul Toplantısı.                                    “Bu bir para toplama toplantısı değildir.”

Sayın Veli ………………………………………………..

Okul Aile Birliği okul ile aile arasında bütünleşmeyi gerçekleştirmek, iletişimi ve işbirliğini sağlamak, eğitim-öğretimi geliştirici faaliyetleri desteklemek üzere kurulmuştur.

Bu nedenle dayanışmayı sağlamak amacı ile 23 Ekim 2023  Pazartesi saat 11:45 de Okul Aile Birliği toplantısı yapılacaktır.

Toplantıya katılmanızı önemle rica ederim.

Ali Osman KÖSE

Okul Aile Birliği Başkanı

GÜNDEM     :

1-Saygı duruşu ve İstiklal Marşı.

2-Açılış konuşması.

3-Açık oyla divan başkanının seçimi.(1 Başkan,1 Katip üye)

4-Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporunun okunması,görüşülmesi ve ibra edilmesi..

5-Okulun ve öğrenci ihtiyaçlarının dikkate alınarak hazırlanan tahmini bütçenin görüşülmesi.

6-İhtiyaçların giderilmesine yönelik seçilecek yeni yönetim kurulunun yetkilendirilmesi.

7-Okulun eğitim-öğretim kalitesinin yükseltilmesine ilişkin öneriler.

8-Yönetim kuruluna 5 asil 5 yedek üye seçimi.

9-Denetleme kuruluna 1 asil, 1 yedek üye seçimi.(Öğretmenler  Kurulu:2 asil 2 yedek öğretmen )

10-Dilek ve temenniler.

11-Kapanış.