Ulusal Lise Öğrencileri Deneme Yazma Yarışması

¸ T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI Ortaöğretim Genel Müdürlüğü       Sayı : E-84037561-821.05-36021163 02.11.2021 Konu : Ulusal Lise Öğrencileri Deneme               Yazma Yarışması     DAĞITIM YERLERİNE     İlgi      : a) Millî Eğitim Bakanlığı Sosyal Etkinlik İzinleri Yönergesi. b) Genel Müdürlüğümüz evrak sisteminde kayıtlı 19.10.2021 tarihli ve 34984435 sayılı yazı.   Antalya ili Kepez Gülveren Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından 22/11/2021-04/04/2022 tarihleri arasında Türkçenin önemini ve değerini anlaması, Türkçeye olan duyarlılıklarının artırılması, Türkçeyi doğru ve düzgün kullanmalarının sağlanması amacıyla Türkiye geneli tüm resmî eğitim kurumlarında öğrenim gören lise öğrencilerine yönelik  "Güzel Türkçemize sahip çıkalım" temalı Ulusal Lise Öğrencileri Deneme Yazma Yarışması düzenleme talebi ilgi (b) yazı ile bildirilmiştir. Duyurusuna http://ogm.meb.gov.tr/www/yarisma/kategori/19 bağlantısından ulaşılabilecek olan ve çevrim içi olarak gerçekleştirilecek söz konusu etkinliğin; Türkiye Cumhuriyeti Anayasası, Millî Eğitim Temel Kanunu ile Türk Millî Eğitiminin genel amaçlarına uygun olarak, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'na, ilgi (a) Yönerge'nin 5 inci maddesinin on birinci fıkrası hükümlerine ve yürürlükteki diğer tüm düzenlemelerde belirtilen hüküm, esas ve amaçlara aykırılık teşkil etmeyecek şekilde, denetimleri ilgili okul, ilçe/il millî eğitim müdürlükleri tarafından gerçekleştirilmek üzere, gönüllülük esasına göre, ücretsiz olarak yapılması ve etkinlik raporunun da etkinlik başvuru sahibi Gülveren Anadolu Lisesi Müdürlüğü tarafından etkinlik bitimini takip eden 30 gün içerisinde (06.05.2022 tarihine kadar) http://meb.ai/rrp56 bağlantısında yer alan formata uygun olarak doldurulduktan sonra ogm.sosetk@meb.gov.tr adresine gönderilmesi hususunda;              Bilgilerinizi ve gereğini rica  ederim.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Serkan KOCABAŞ                                                                                                                                               Bakan a.                                                                                                                                          Daire Başkanı                                                            Ek: İlgi  yazı ve ekleri  Etkinlik irtibat no : 0 (242) 227 30 03     Dağıtım :                                                                                      Bilgi: Gereği   :                                                                                      -Mesleki ve Teknik Eğitim Gen. Müd.  B Planı                                                                                         -Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne                                                                                                         -Özel Eğitim ve Rehberlik Hiz. Gen. Müd.
Yayın: 04.11.2021 - Güncelleme: 04.11.2021 14:55 - Görüntülenme: 254