Vezirköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

03626472007
03626472043
Adres
HIDIRLIK MAH. MECİT ULUCAY CAD. ENDÜSTRI MESLEK LISESI BLOK NO 86 İÇ KAPI NO 1 VEZİRKÖPRÜ / SAMSUN
Vizyon
Yeteneklerimizi deneyimlerimize bağlı sahip olduğumuz değerler doğrultusunda bilgili, becerili ve kendine güvenen öğrenciler yetiştirmek. Çağdaş uygarlık düzeyinde gelişmeleri yakından takip eden eğitim ve öğretim alanında uluslar arası normlara ulaşmayı hedefleyen örnek eğitim, bilim ve teknoloji merkezi olmak.
Misyon
Ülkemiz ekonomisi ve sanayisini kalkındıracak yetenekli teknik eleman yetiştiren bir üst öğrenime öğrenci hazırlayan eğitim kurumuyuz. Bütün öğrencilerin bilgili, becerili ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, fırsat tanımak önümüzdeki yüz yılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
Başarılar
Futsal il 4.sü Voleybol ilçe 1.si Güreş gençler il 1. si Güreş yıldızlar il 1.si
Öğretim Şekli :Tam yıl tam gün
Kara yolu ile ulaşım mümkün olup en yakın hava alanı 55 km ile merzifondadır.
Yerleşim Yeri
Vezirköprü, Samsun iline bağlı 2014 yılı verilerine göre nüfusu 102.600 olan bir ilçedir. Vezirköprü’nün Samsun’a uzaklığı 110 km dir. İlçe, kuzeyden Alaçam ve Sinop´un Durağan, kuzeydoğuda Bafra, doğuda Havza, güneybatıda Çorum´un Osmancık ve batıda Sinop´un Saraydüzü ilçeleriyle çevrilidir. Vezirköprü’nün diğer şehir merkezlerine ulaşım karayolu ile sağlanmaktadır.
Okulumuz ilçe merkezinde olup Samsun’a uzaklığı 110 km dir.