Şbt

Forma ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayın.

Şbt

Ortaöğretim Kurumları Yönetmeli'ği 58-1 d) (Ek:RG-8/9/2023-32303) ''Okuldan mezun olamayan 12 nci sınıf öğrencileri ile devamsızlık tebligatı yapıldığı hâlde okula veya sınavlara

katılımları sağlanamayan öğrenciler, sorumluluk sınavına girmek istediklerine dair yazılı taleplerini kayıtlı oldukları okul müdürlüğüne sınav tarihinden 5 iş

günü öncesine kadar bildirmeleri hâlinde sorumluluk sınavı planına dâhil edilir.'' maddesi gereğince belirtilen durumda olan 12. sınıf öğrencilerimizin aşağıda belirtilen bağlantıda yer alan dilekçeyi sınav tarihinden 5 iş günü öncesine kadar müdürlüğümüze iletmesi gerekmektedir.

Ock

2023-2024 ŞUBAT DÖNEMİ ''MESEM'' SORUMLULUK SINAVLARI PROGRAMINA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ock

2023-2024 ŞUBAT DÖNEMİ SORUMLULUK SINAVLARI PROGRAMINA AŞAĞIDAKİ BAĞLANTILARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ock

2023-2024 ŞUBAT DÖNEMİ USTALIK TELAFİ SINAVLARINA GİRECEK ÖĞRENCİ LİSTESİNE AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ock

2023-2024 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ŞUBAT DÖNEMİ USTALIK TELAFİ SONU USTALIK SINAVI PROGRAMINA AŞAĞIDA BELİRTİLEN LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Sene Başı MESEM Sorumluluk Sınav Programı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Eylül Sorumluluk Sınav Takvimi aşağıdaki gibidir.

12. Sınıf öğrencilerinin dikkatine...