Tablet Bağışı Kampanyası

Sayı: 29589474-705.02-E.1243360610.09.2020

Konu: Tablet Bağışı Kampanyası

VEZİRKÖPRÜ .............................. MÜDÜRLÜĞÜNE

İlgi:        a) Valilik Makamının  07.09.2020 tarihli ve E.12245884 sayılı Onayı.

b) Samsun İl Milli Eğitim Müd.nün 08/09/2020 tarihli ve E.12331735 sayılı yazısı.

İlgi (a) onay ile Ülkemizin geçtiği salgın sürecinde, İlimizde internet erişimi ve bağlı bir cihazı olmayan öğrencilerimizin EBA Canlı Dersler ve EBA portalın uzaktan eğitime sağladığı avantajlardan yararlanmalarını temin etmek, EBA Canlı Ders ve EBA Portal uygulamalarını kullanarak uzaktan eğitime daha çok katılmalarını sağlayabilmek ve eğitimde fırsat eşitliğini sunabilmek amacıyla, İlimiz genelinde  tablet bağışı kampanyası başlatıldığı bildirilmiştir.

İlgi (a) onay ekinde yer alan uygulama yönergesi doğrultusunda, tablet bağışı kampanyasının okulunuz bünyesinde ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde yürütülmesi, sivil toplum kuruluşları, tüzel kişi ve kuruluşlar, vatandaşlarımız ve hayırseverler  yoluyla elde edilecek tabletlerin ekteki açıklamalara uygun olarak iş ve işlemlerinin yürütülmesi hususunda;

Bilgilerinizi ve gereğini önemle rica ederim.

Halil KANAT

İlçe Millî Eğitim Müdür V.

Ek:

İlgi  Onay  ( 1 Sayfa )