SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Vezirköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

Öğretmenlerimiz arasında gerçekleştirdiğimiz dart turnuvamız tüm heyecanıyla devam ediyor.

Şbt

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden oluşan koromuzun gerçekleştirdiği Türk Halk Müziği konserinin gelirini AFAD'ın depremzede vatandaşlarımız için açmış olduğu yardım hesabına gönderdik. Bu vesile ile depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyor, konserimize destek veren herkese teşekkür ediyoruz.

Şbt

Vezirköprü İlçe Müftülüğümüz tarafından öğrencilerimize Kudüs konusunda bilgilendirme semineri yapıldı.

Şbt

Okulumuzun yeni kürsüsü Mobiya Bölümümüz tarafından yapıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize okulumuz adına teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden oluşan koromuz konseri gerçekleştirdi. Depremzede vatandaşlarımız yararına yapılan konsere ilgi büyüktü. Konser öncesinde "Samsun Orkestracıları" dinleyenlere müzik ziyafeti sundu. Bu süreçte bizden desteklerini esirgemeyen İlçe Kaymakamımız Sn. Özgür Kaya'ya, Belediye Başkanımız Sn. İbrahim Sadık Edis'e, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Resül Özata'ya ve konserimize renk katan "Samsun Orkestracıları"na teşekkür ederiz.

Ayrıca desteklerinden dolayı okul müdürümüz Fazıl Gezer'e ve okul idaremize, büyük bir özveriyle koromuzun kurulmasına ve konsere hazırlanmasına vesile olan müzik öğretmenimiz Sertan Turan'a, koroya katılıp destek veren öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Şehit Müftü İmam Hatip Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret etti. Öğrencilerimize okulumuzdaki bölümler ve yapılan faaliyetlerleilgili bilgi verdik.

Şbt

Uzun yıllar okulumuza hizmet ettikten sonra geçen yıl tayini çıkan  Elektrik Bölümü öğretmenlerimiz Murat Kuyupınar ve Kadriye Kuyupınar okulumuza vefa ziyaretinde bulundular. Kendilerine Müdür Başyardımcımız Şerife İnanç tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Değerli öğretmenlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyor, meslek hayatlarında başarılar diliyoruz.

Şbt

Değerli öğretmenlerimiz Rıdvan DEMİRHAN, Gözde DEMİRHAN, Yusuf BEKTAŞ, Mustafa EMİR, Şeyma Nur KOŞAR'a kurumumuzca hediyeleri takdim edildi.

Şbt

Yeni kantinimiz kısa süre içerisinde faaliyete geçecek.

Şbt

Okulumuzun depremzedeler yararına yapacağı konsere tüm halkımız davetlidir.

Şbt

Yapımı tamamlanan yemekhanemizde öğrencilerimiz yemek yemeye başladı.Yemekhanemizin yapımında emeği geçen Metal Teknolojisi Alanı öğretmen ve öğrencilerimiz başta olmak üzere Mobilya Bölümü öğretmenimiz Kamil DOK'a ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Şbt

6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde öğrencilerimize deprem bilinci kazandırmak adına deprem tatbikatı gerçekleştirdik.

Şbt

Okulumuzda Ustalık Telafi Programı Sınavları devam ediyor.

Şbt

Okulumuzda 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduk. Bu vesileyle asrın felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyoruz.

Şbt

2023/2024 Eğitim-Öğretim yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu toplantısını gerçekleştirdik.