Ekm

2023-2024 eğitim öğretim yılı okul aile birliği toplantısı gerçekleştirildi.

Ekm

OKUSAM Projesi Kapsamında 100. Yıl  Temalı Kitap Okuma Etkinliği kapsamında Öğretmenlerimiz ve Öğrenciler iki saatlik etkinlik gerçekleştirdiler.katılım sağlayan tüm öğretmenlerimize teşekkür ederz.

Ekm

Bahadır bey ve Mustafa bey öğrencilerimizi hidroelektrik santraline geziye götürdü. Teşekkür ederim hocalarım. Genç arkadaşlarımıza örnek oluyorsunuz.

Ekm

Medeniyet ve Düşünce kulübü öğretmenlerimiz öğrencilerimizle her ay bir kitabı birlikte okuyup kitap üzerine değerlendirmeler yapacak ve ilk kitaplarını alarak bu faliyete başladılar.  Kulüp öğretmenleri Zehra Hanım, Zeynep Hanım, Galip Bey ve Sefa Beye teşekkür ediyorum.

Ekm

45 kg’da Ahmet Mert Kaya ve 60 kg’da Muhammet Ali Özer genç A serbest güreş il birincisi olmuşlardır, öğrencilerimizi ve onları çalıştıran, Samsun'a müsabakalara götüren Rasim ve Taner hocalarımızı tebrik ediyoruz.

Ekm

Öğrencilerimizle tarihi Kurt Köprü gezisi yapılarak tarihi köprü altında piknik yapıldı.

Ekm

Şehidimizin mezarı ziyaret edilerek tezmizliği yapıldı. Ayrıca şehidimizin ailesi ziyaret edildi.

Haz

Okulumuz 12/G sınıfı öğrencisi Burhan SEZER Geleneksel Aba Güreşinde Türkiye Şampiyonu,Okulumuz 11/H sınıfı öğrencisi Eren AYDIN Geleneksel Aba Güreşinde Türkiye Üçüncüsü olmuştur. Öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 12/G sınıfı öğrencisi Burhan SEZER Geleneksel Karakucak Güreşinde Türkiye Üçüncüsü olmuştur.

May

19 Mayıs Gençlik Koşusu ilçe birincisi okulumuzdan. Aynı zamanda takım halinde de okulumuz birinci oldu.

May

Markamızı tescilledik emeği geçenlere çok teşekkür ederiz.

May

Samsun’da yapılan aba güreşlerinde, Burhan Sezer 1., Eren Aydın1., Muhammet Ali Özer 2., Salih Aksoy 2., Sefa Ünver 3., Ahmet Mert Kaya 3. olmuşlar, Samsun ilini temsil etmek için Mersin’de yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılacaklardır.  Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Nis

Okulumuz öğrencisi Ömer Öztürk Niğde de yapılan Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında Sol kol 70 kg da Türkiye 4. Olmuştur.

Sınıflar arası yapılan voleybol ve badminton turnuvaları devam ediyor.

Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünü yapılan programla andık.