Mrt

Vezirköprü Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak okul idaremiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizle yapımı tamamlanan kantin binamızda iftar programı gerçekleştirdik. Emeği geçen okul idarecilerimize, öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yılında, vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Zaferin anlamı, milletimizin birlik ve beraberlik içinde neler başarabileceğini gösteriyor.

Bu destansı zaferin temelinde güçlü bir inanç, büyük bir vatan aşkı ve özgürlük tutkusu vardır. Çanakkale şehitlerimizi minnetle anmaktayız.

Mrt

Yapılan anket ve okul aile birliği toplantilari neticesinde okulumuz ogrencilerinin 2024-2025 yılından itibaren giyeceği okul formaları aşağıdaki şekilde olacaktır.

Mrt

Okulumuzda 14 Mart Dünya Pi Günü çeşitli etkinliklerle kutlandı.Öğrencilerimize matemaği sevdirme adına pano çalışmalarının yanında pi sayısının en uzun halini ezberleme yarışması yapıldı.Matematik öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

"Yalnız Değilsin" sosyal sorumluluk projesi kapsamında yalnız yaşayan büyüklerimize iftar yemeklerini teslim ediyoruz. Beden Eğitimi öğretmenimiz ve proje yürütücümüz Rasim Özcan'a, katkıda bulunan öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulu seneyi devreyesi için gerçekleştirilen ilçe törenini okulumuz öğretmen ve öğrencileri belediye kültür merkezinde gerçekleştirdi. Tören sonunda ilçede yapılan resim şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

12 Mart 2024 İstiklal Marşının Kabulü İlçe Töreni (Vezirköprü MTAL) (youtube.com)

Mrt

OKulumuz öğrencilerinin kıyafeti değişmeli mi? Değişmeliyse hangi renkler kullanılmalı? adlı anketimizi öğretmenlerimizle ve öğrencilerimizle paylaştık. Anket sonuçları aşağıdaki gibidir. Çıkan sonuçlara göre öğrencilerimiz 2024-2025 yılından itibaren siyak renk alt üst giyineceklerdir.

Mrt

İlçe kaymakamı Özgür KAYA okulumuzun düzenlediği kahvaltıya katılarak, Türk Halk Müziği Konserinde görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür belgelerini takdim etti.

Mrt

21 Şubat Türk Halk Müziği Konserimizden görüntüler. Konser videolarına okulumuzun youtube kanalından ulaşabilirsiniz.

vezirköprü mtal - YouTube

Mrt

İlçemizde Yetişenler Projesi kapsamında  Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Sayın Adem TUNCER , Belediyemiz Kültür Merkezi konferans salonunda öğrencilerimize hitap ederek onlara tecrübelerini aktardı.

Mrt

Koroda görevli öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte Kaymakamımız Özgür KAYA, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Resül ÖZATA ve şube müdürlerimizle okulumuzda kahvaltı etkinliği gerçekleştirdik. Koronun başarısından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakamımız, öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederek kendilerine başarı belgesi takdim etti. Bir kez daha verdikleri destekten dolayı Kaymakamımız Özgür KAYA ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Resül ÖZATA'ya teşekkür ederiz.

Mrt

Vezirköprü İlçe Müftülüğü okulumuzda "Bağımlılıkla Mücadele" semineri verdi.

Mrt

İlçe kaymakamımız Özgür Kaya koroda görevli öğretmenlerimizi makamında kabul etti. Koronun başarısından dolayı tebrik eden kaymakamımız okul müdürümüz Fazıl Gezer'e başarı belgesi takdim etti.

Mrt

Okulumuz 12/A ve 12/G sınıfları Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında okul çevresinde bulunan çamlık alanda temizlik yaptılar. Öğretmen ve öğrencilerimize duyarlılıkları için teşekkür ederiz.

Şbt

Öğretmenlerimiz arasında gerçekleştirdiğimiz dart turnuvamız tüm heyecanıyla devam ediyor.